Fag på lange
højskoleophold

Ingen linjer - alle muligheder.
Rønshoved Højskole er en almen højskole hvor du ikke binder dig til faglinjer, men hvor du kan vælge fagene helt frit.

Du sammensætter selv dit skema

På Rønshoved Højskole kan du vælge mellem et hav af fag i forskellige kategorier. Det helt særlige ved Rønshoved er, at vi ikke er en linje-højskole. Det betyder, at du ikke har begrænsninger i den måde du kan vælge fagene på. Du kan selvfølgelig vælge at fokusere på fag i en bestemt kategori, men du er ikke bundet til noget. Derfor kan du med andre ord på én og samme dag fordybe dig i filosofi, fotografi og fransk og gå samtidig gå fodbold om aftenen. Det er kun din fantasi der sætter grænsen!

Åbent hus

Pga. det meget høje smittetryk giver vi ikke rundvisninger lige nu. Se derfor vores videoer, hvor de tidligere elever fortæller om forskellige fag. Hvis du stadig har spørgsmål, så giv os dit telefonnr, så ringer vi dig op, og taler om de spørgsmål, du måtte have. info@ronshoved.dk

Tilmelding

Vælg mellem 2-10 måneders ophold.

Der er ingen linjer, men alle muligheder.

Tilmeld

Fagkategorierne & fagene

Åndsfag

Er du til boglige fag, hvad enten det er med fokus på historie eller livsanskuelser, finder du dem i denne kategori. Åndsfagene giver, hver på deres måde, en forståelse af det lokale, nationale og det globale.

Vis alle fag () Vis mest populære fag

Samfundskundskab

Politik er noget ganske naturligt og vigtigt. Det er derfor helt naturligt, at vi har fag, der har udgangspunkt i samfundsvidenskaben. Det giver dig et skarpere blik på den verden vi lever i.

Vis alle fag () Vis mest populære fag

Idræt

Mennesket er både et åndeligt og et fysisk og legende væsen, og idrætten udtrykker på fineste vis alt dette. Hos er idræt derfor fysisk udfoldelse med kobling til det åndelige.

Vis alle fag () Vis mest populære fag

Kreativitet

Det hele menneske er et menneske, der også er æstetisk, praktisk og kreativt. De kreative fag i denne kategori giver dig mulighed for at udtrykke dig kunstnerisk og arbejde med både hænderne, sjælen og hovedet.

Vis alle fag () Vis mest populære fag

Friluftsliv

Vil du prøve kræfter med naturen og dig selv, så er friluftsliv lige noget for dig. Vi skal over stok og sten, ud på havet og i luften og i det hele taget nyde den pragtfulde natur vi er omgivet af.

Vis alle fag () Vis mest populære fag

Studieforberedende

Ønsker du at tage et enkeltfag på VUC for at komme ind på drømmestudiet kan du gøre det på dit højskoleophold. Ligesom du kan få tips til at "få styr på dit liv" og skrive den bedste ansøgning.

Vis alle fag () Vis mest populære fag

Kultursprog

Vores forståelse af os selv og verden sker gennem sproget. Sproget gør det ikke bare muligt at bestille hvidvin og foie gras, men åbner for en hel kultur og tænkning. Vi er derfor stolte af at kunne tilbyde seks sprog i alt.

Vis alle fag () Vis mest populære fag

Naturvidenskab

Hvis der findes ét universelt gyldigt sprog, så er det det naturvidenskabelige sprog. Du og vor fælles verden kan f.eks. beskrives helt igennem matematisk. Nåja: og så leger vi med robotere!

Vis alle fag () Vis mest populære fag

Konstruktiv pause

Hvis du er kørt træt i dit studie og har brug for ny energi, så kan et pitstop på Rønshoved Højskole være lige noget for dig. Du får ny energi og lyst til fortsatte studier til særlig studentervenlig pris!

Vis alle fag () Vis mest populære fag