Matematik

Matematik er et gammelt åndsfag, der har hørt højskolerne til helt tilbage til 1844. Faget er ikke naturvidenskabeligt, men humanistisk, og undervisningen vil tage udgangspunkt i den enkeltes forudsætninger og ønsker, ligesom den vil belyse både de erkendelsesteoretiske og de kulturbærende aspekter ved faget.

Vi sigter mod en dygtiggørelse i de faglige discipliner på de gymnasisale A,B, og C niveauer.

Her er altså faget, hvor du får eksperthjælp til at forbedre dit gymnasiale matematikniveau. Vi får dig tilmeldt fjernundervisning på et VUC, så du kan gå til HF-eksamen, når højskoleopholdet er slut.

Du får så herigennem dine officielle opgaver. Opgaverne løses i timerne her på højskolen sammen med vores matematiklærer. En ordning mange elever har været igennem med meget flotte resultater.

Du får op til fire timers hjælp med din lærer om ugen. Herudover skal du være opmærksom på selv eller i studiegrupper at skulle arbejde mere for at nå dit mål.

Besøg skolen

Vi betaler din rejse!

Ring eller skriv på 74 60 83 18 eller info@ronshoved.dk. så aftaler vi dit besøg.

Tilmelding

Et ophold hos os varer fra
2 - 10 måneder.

Du vælger ikke en fast linje, men kan frit skifte mellem fagene.

Tilmeld

Kaare Svensgaard

Timelærer

Kaare Svensgaard er cand. scient. i matematik og fysik med speciale i almen relativitetsteori. Han har undervist i mange år på…

Læs mere om Kaare

Andre fag i Naturvidenskab

Robotteknologi

Vi er alle i vores hverdag omgivet af robotteknologi. Flere og flere processer omkring os bliver i disse år automatiseret….

Læs mere

Fysik/kemi

Hvis du overvejer senere hen at tage en teknisk eller naturvidenskabelig uddannelse, er det vigtigt, at du har solide kundskaber…

Læs mere