Elevforeningen

Højskole er et fællesskab, der rækker langt ud over din tid på højskolen. Hvis du gerne vil bevare, og samtidig hjælpe andre med at træde ind i dette fællesskab, så får du muligheden gennem Rønshoved Elevforening.

Elevforeningen består af tidligere elever. Både elever, hvis ophold lige er afsluttet og elever fra tidligere årgange. Vi er en godgørende forening, som forsøger at fremme fællesskabet blandt tidligere elever på Rønshoved højskole. Derudover har Elevforeningen muligheden for at hjælpe nye elever med at træde ind i dette fællesskab gennem en økonomisk håndsrækning.

Størstedelen af Elevforeningens arbejde foregår ved to årlige møder på højskolen; Volleyweekenden, som foregår i marts og Elevmødet, som løber af stablen sidste weekend i oktober. Her er der rig mulighed for at bruge tid sammen med gamle venner fra din årgang, og snakke med mange andre elever på tværs af årgangene. Begge møder har deres egne særlige traditioner, bl.a. kan Volleyweekendens vinderhold få sit holdnavn på vandrepokalen, hvis de da altså formår at slå lærerholdet. Vigtigst er nok de traditioner der foregår til Elevmødet, hvor skolens jubilarårgange fejres, og Elevforeningen holder sin generalforsamling.

Overskuddet fra møderne bruger Elevforeningen, sammen med kontingenter og private donationer, til at hjælpe højskoleelever, som ellers ikke vil have haft råd til opholdet. På den måde forsøger vi at sikre, at alle kan få muligheden for at opleve at være på højskole, uanset baggrund.

Det primære arbejde i Elevforeningen bliver drevet af vores bestyrelse. Bestyrelsen er sammensat af tidligere elever, som vælges ved den årlige generalforsamling i oktober. Elevforeningens bestyrelse sender, derudover, to repræsentanter til højskolens hovedbestyrelse. På den måde har tidligere elever direkte mulighed for at påvirke højskolen og videreudvikle den til fremtidige generationer. Det er det, vi forstår ved aktivt elevdemokrati.

Hvis du har lyst til at være med i Elevforeningen, bidrage med en donation eller bare gerne vil i kontakt med Elevforeningen, kan du kontakte os på mail via: elevforeningen@ronshoved.dk

Kontingentet for et års medlemsskab er pr. person pt. 175,-kr. (perioden går fra juli til juni). Så tilmeld dig, hvis du ikke allerede er medlem!

Meld dig ind eller forlæng dit medlemskab ved at klikke her

Meld dig her

...eller forlæng dit medlemskab i Elevforeningen. Du sparer en masse penge ved deltagelse i Volleyweekend og Elevmøde

Meld dig her

Elevmøde 2023

Årets elevmøde finder sted 28.-29. oktober 2023. Meld dig til her

Elevmøde 2023

Arrangementer

Elevforeningen holder to årlige arrangementer:

Volleyweekenden i marts og Elevmødet den sidste weekend i oktober hvert år. Uanset hvilket arrangement du deltager kan du være sikker på en masse højskoleånd, fest, farver og gensyn med dine venner. Hvad venter du på? Meld dig til!