Forretningsbetingelser

Rønshoved Højskole – Højskolen ved Flensborg Fjord
Højskolevej 4
6340 Kruså
Tlf.: 74608318
Email: info@ronshoved.dk

 

KORTE KURSER

Online betaling

Ved betaling med Visa/Dankort indbetales det samlede kursusbeløb i én betaling.

Efter en behandlingstid på ca. 14 dage, får du tilsendt et velkomstbrev, som er dit adgangsbevis til dit ophold. Du får ikke en ekstra bekræftelse på, at du har betalt.

Du hører kun fra os, hvis der mangler noget.

Betaling med regning

Efter modtagelse af din tilmelding sender vi dig et velkomstbrev. Du er hermed foreløbigt tilmeldt, indtil vi har modtaget dit depositum.   
Depositum på 1.500,- kr. skal betales senest 14 dage efter modtagelse af opkrævningen for at tilmeldingen er gældende. Restbeløbet/kursusbeløbet betales senest 6 uger inden kursusstart- dog senest 10 uger mht. jul/nytårskursus.

Velkomstbrevet er, når hele beløbet er betalt, dit adgangsbevis til dit ophold. Du får ikke en ekstra bekræftelse på, at du har betalt.

Du hører kun fra os, hvis der mangler noget.

Afbud
Indbetalte beløb tilfalder skolen ved afbud. Vi anbefaler derfor, at du selv tegner en syge/afbudsforsikring.

Skift kursus
Vi hjælper dig gerne 1 gang med at flytte dig til et andet kursus i det samme år. Dvs. vi flytter dig IKKE flere gange, og flytter dig heller ikke til et andet år.

Ændringer i programmerne
Omend vi tilstræber at gennemføre de annoncerede kursusprogrammer, forbeholder vi os retten til ændringer i programmerne uden varsel.

Databeskyttelse
Vær opmærksom på, at når du sender din tilmelding til vore kurser, accepterer du samtidig, at vi må gøre brug af de relevante oplysninger såsom navn, cpr-nr/fødselsdag, mailadresse og evt. adresse, i forbindelse med behandling af din tilmelding. Hvis du tillige klikker JA i "Ønsker fremover at modtage kursuskatalog" giver du samtidig lov til vi fremadrettet må anvende din postadresse eller mail til at sende vores katalog over korte kurser, eller anden relevant information om vores korte kurser, som udgangspunkt i 5 år. Du kan til enhver tid genkalde tilladelsen ved at skrive til info@ronshoved.dk.

LANGE KURSER

Tilmeldingsgebyret skal betales for at tilmeldingen er gældende.
Studieturene er obligatoriske.

Afbud
Ved afbud senest 4 uger før kursusstart refunderes hele beløbet undtagen tilmeldingsgebyret.

Ved afbud mindre end fire uger før kursusstart, opkræves desuden betaling for fire uger + næstfølgende studietur.

Afbrudt ophold
Ved afbrudt ophold betales for påbegyndt uge plus 4 uger og den næstfølgende studietur skal betales.
Hvis du har fået elevstøtte til dit ophold, skal dette tilbagebetales. Hvis opholdet forkortes til under 12 uger, gælder taksten for under 12 uger.

Betaling

Tilmeldingsgebyret betales ved tilmelding/via opkrævning.
Første rate af opholdsprisen betales senest 6 uger før kursusstart.
Anden rate af opholdsprisen betales inden kursusstart.
Ved manglende betaling, kan skolen efter første rykker afmelde eleven og give pladsen til en anden. Tilmeldingsgebyret refunderes i så fald ikke.

(Senest opdateret 08.09.21)

FOTOGRAFERING

Under dit ophold kan der blive taget fotos til brug ifb. med højskolens interne og eksterne markedsføring, bl.a. på vores sociale medier.