HF Enkeltfag

Du har nu muligheden for at kombinere dit højskoleophold med et eller højst to HF-fag. Vi laver så et kombineret højskole- og fjernstuderende skema til dig.

Måske har du ikke en fuld HF/studentereksamen, eller måske vil du bare dygtiggøre dig. Få denne kompetence med dig, mens du er på højskole. Du kan få op til 15 timers kompetencegivende undervisning og samtidig gå på vores højskole.

Vi har rigtig god erfaring med, at du er tilmeldt et VUC-center som fjernstuderende. Det betyder, at du hver uge får en opgave via nettet. Du laver den, eventuelt med hjælp fra os. Det hele ender så med, at du går til eksamen. Sådan kan det gøres.

I nogle af fagene har vi også undervisning her på skolen, som støtter dig. Det drejer sig især om dansk, engelsk, matematik, fysik og kemi, da det er de fag, som er mest efterspurgte.

Send gerne en mail til Nina Kjærhus – vores viceforstander – på forstander@ronshoved.dk. Hun kan hjælpe dig, hvis du har yderligere spørgsmål.

Har du brug for hjælp til at melde dig til som fjernstuderende så kontakt vores kontorleder Thore Jensen på telefon 7460 8318 eller på email: thore@ronshoved.dk. Han vil så guide dig igennem processen.

Besøg skolen

Vi betaler din rejse!

Ring eller skriv på 74 60 83 18 eller info@ronshoved.dk. så aftaler vi dit besøg.

Tilmelding

Et ophold hos os varer fra
2 - 10 måneder.

Du vælger ikke en fast linje, men kan frit skifte mellem fagene.

Tilmeld

Andre fag i Studieforberedende

GSK

Du har nu muligheden for at kombinere dit højskoleophold med et gymnasialt suppleringskursus som fjernstuderende. Vi laver så et kombineret…

Læs mere

Vejledning

Som noget helt unikt, får du muligheden for gennem hele dit ophold på Rønshoved, at få hjælp, støtte, råd og…

Læs mere

Få styr på dit liv

Som ung tænker man, at voksne har styr på deres liv. De tjener penge, handler, betaler forsikringer, overholder aftaler og…

Læs mere

Dansk for udlændinge

Dansk for udlændinge er nøglen til at lære Danmark at kende: Vi vil sammen tage livtag med det danske sprog,…

Læs mere

Dansk kultur og samfund

Faget henvender sig først og fremmest til vore udenlandske elever, men alle er velkomne. Undervisningssprog er engelsk. Når man kommer…

Læs mere

AVU fag

Så er chancen her for at få det 9.- eller 10. klasses fag, du mangler at tage, for at du…

Læs mere