Faciliteter

Hyggeligt - og med atmosfære

Skolen har en smuk og hyggelig foredragssal med plads til 150 personer. Her er der komplet AV-anlæg med projektorskærm, DVD, VHS, DVB-T, teleslynge, koncertflygel, og teaterscene inkl. belysning.

 
En spisesal med storkøkken til 130 personer.
 
En idrætshal, hvor der efter ønske kan sættes borde og stole op til 350 personer. Salen har en ekstra god akustik.
 
Kongestuen - et rum til 15 personer med projektor til TV og/eller film eller computerfremvisning.
 
Trådløst internet fra hele hovedbygningen, i foredragssalen, Tårnet, i flere undervisningslokaler og på de fleste værelser. Herudover 2 medierum med computere, hvor man kan logge på, hvis man har glemt sin bærbare computer.
 
Fitnesslokale - åbent hele døgnet i skolens gamle gymnastiksal.
 
Biblioteker - til fri afbenyttelse.
 
Tårnet - stort og hyggeligt undervisningslokale med en fantastisk udsigt udover Flensborg Fjord - her også mørklægningsgardiner, projektor mv.
 
Musiklokale - med guitarer, klaver, bas og trommer.
 
Asgård - kunstlokale med alle faciliteter i den ene ende af huset. I den anden ende af Asgård faciliteter/computere til brug for redigering af film- og fotooptagelser.
 
Keramiklokale - med egen ovn
 
Derudover har vi diverse undervisningslokaler i stort se alle størrelser.
 
Vi råder endvidere over velrenoverede værelser, der i alt kan rumme 144 personer. Knap halvdelen af værelserne er med eget bad og toilet. Resten har fælles bad og toilet på gangen.
 
Til udendørsaktiviterer har vi en stor fodboldbane, en beachvolleyboldbane, badebro, cykler, samt løbe og vandrestier ved fjord og skov.
 
Send en mail til forstander Nina Kjærhus og få et tilbud: forstander@ronshoved.dk