Ole Galthen

Timelærer
Ole Galten

Jeg er født og opvokset i Horsens.
Efter to år som befalingsmand i militæret, kom jeg til Sønderjylland i et job som afdelingsleder
med marketing i salg og reklame på JydskeVestkysten i Sønderborg.

I min fritid dyrkede jeg aerobic og blev instruktør i 1991. Sporten tog mere og mere om sig og jeg underviste otte timer per uge for forskellige fitnesscentre.

Desuden blev jeg tilknyttet DGI (Danske Gymnastik og Idrætsforeninger) hvor jeg som vejleder besøgte forskellige foreninger. Som den første i Danmark opbyggede jeg et rep. hold for DGI Sønderjylland med opvisninger i hele Danmark.

Har også haft den glæde at uddanne to hold aerobic instruktører for Idrætshøjskolen i Sønderborg
Jeg har også selv taget rigtig mange uddannelser herhjemme og på Club LaSanta på Lanzerote som er mit ”paradis” hvor jeg har hentet inspiration til de mange events og shows med aerobic og dans jeg har sat sammen gennem årene.

I 2005 forlader jeg JydskeVestkysten for at blive fuldtids fitnessinstruktør og har lige siden bestyret en del fitnesscentre.
Ved siden af starter jeg for mig selv med Sønderborg AerobicClub som i dag har vokset sig stor
og tilbyder i øjeblikket 16 hold med alt fra dans til styrketræning fordelt over byerne Kruså, Gråsten, Broager, Dybbøl og Sønderborg

I 2012 kommer jeg til Rønshoved Højskole samtidig med at jeg etablerer et fitnesscenter for Broager Sparekasse Skansen som jeg også passer i dag.

Min hobby er blevet mit arbejde, men der har da været tid til at få to piger med Rachel, der er født i Israel. De er nu begge voksne og arbejder med sundhed. Den ene har også startet egen klinik i Broager med alt fra kost, vægttab, massage, zoneterapi, yogastudie og meget mere.

Så når familien er samlet går meget af snakken med kost og træning.

Ole underviser i: