Anne-Sofie Fredslund

Timelærer
Anne-Sofie Fredslund
Anne-Sofie Fredslund (f. 1991) underviser i psykologi. Hun er uddannet cand.psych fra Aarhus Universitet i 2018 og har allerede erfaring fra både offentlig og privat praksis med terapi såvel som med psykologiske undersøgelser.
I undervisningen ynder Anne-Sofie at inddrage eleverne og smitte dem med sit engagement for udforskningen af sindets mange kringelkroge. Hun er særlig optaget af hvordan menneskets mystiske psykologi spiller ind i dagligdagen, ligesom hun gerne udøser af viden om hvordan psykopatologi forebygges og mental sundhed sikres.
Anne-Sofie er født og opvokset i Aabenraa og har i sin barn- og ungdom kommet i området omkring Rønshoved. At hun igen slår sine folder i Sønderjylland er til dels et heldigt lykketræf, da hun under studierne i Aarhus mødte højskolelæreren Andreas Pilekjær, som hun nu deler bord og bolig med på højskolen.
Naturen og fjorden ved Rønshoved har en særlig plads i Anne-Sofies hjerte. Du finder hende således ofte på gåtur på Gendarmstien, hvor hun måske går og forbereder sig til undervisningen. Derudover holder hun meget af musik, som hun har spillet både klassisk og rytmisk siden barnsben. For tiden er passionen for musik og rytme dog særlig knyttet til de danselektioner, hun tager sammen med Andreas. Her nyder hun særligt følelsen hun får, når de fejer hen over gulvet i en quick-step eller vals!

Anne-Sofie underviser i: