Elevmøde 2019

Kære tidligere elev på Rønshoved Højskole!
Igen i år glæder vi os over at kunne invitere dig og dine nærmeste til et gensyn med venner og bekendte fra højskoletiden, et gensyn med Rønshoved Højskole, de ansatte og den dejlige natur omkring Flensborg Fjord.

Vi glæder os til at se jer alle til en weekend med et spændende og velspækket program, der byder på foredrag og debatter, volley og jubilarreception, samt ikke mindst gode muligheder for at få svunget dansebenene, hvad enten det er til folkedans i hallen, eller til lyden af de mere poppede toner fra bandet Alaska Trio i foredragssalen.

Alt dette finder sted fredag d. 25. - søndag d. 27. oktoberpå Rønshoved Højskole i fjordlandets dejlige omgivelser. Tilmeldingen til weekenden foregår på via linket nederst på denne side. Husk at notere i kommentarfeltet, hvis du ønsker at spise med fredag aften. Sidste frist for tilmelding er mandag d. 7. oktober.

Jubilæumsåret beregnes ud fra året for ens holdstart. F.eks. vil elever, der startede i året 1989 have 30-års jubilæum i år uanset tidpunkt for opstart. Har man været elev i flere kalenderår, har man således også jubilæum i flere år. Nogle årgange har tradition for at udregne jubilæumsåret anderledes, hvilket vi selvfølgelig tilgodeser. 

Da vi i år ser frem til et stort fremmøde, hvoraf mange allerede har meldt deres ankomst, skal der sovepose og evt. liggeunderlag medbringes. Vi forsøger selvfølgelig at huse alle på bedste vis. Og som altid sætter vi stor pris på jeres hjælpsomhed i forbindelse med de praktiske opgaver i løbet af weekenden.
Vi har som i de sidste år fået etableret en god forbindelse til Fuglsang og vil i løbet af weekenden sælge fadøl, vin og sodavand. Overskuddet fra barsalget såvel som weekenden som helhed vil gå til elevforeningen og støtter således kommende elever på Rønshoved Højskole.  

Vi glæder os til at se jer alle til en festlig og hyggelig weekend!

De bedste hilsner
Elevforeningens bestyrelse

Tilmeld dig her