Freja Autrup Buch

Mit navn er Freja Rodio Autrup Buch, jeg er 20 år gammel. Jeg er født og opvokset lidt uden for København, sammen med min mor og min lillesøster.

Jeg har afsluttet min folkeskole på Gladsaxe Privatskole i 2014, og min almene gymnasiale uddannelse på Nørre Gymnasium i Brønshøj/Mørkhøj. På Gymnasiet læste jeg en retning kaldet ”mellemøstlige studier”, en samfundsfaglig/sproglig linje der havde primære udspring i Mellemøsten. 

I august 2017, lige efter min studentereksamen, flyttede jeg til Århus, på et kollegie i Brabrand, for at studere 3K (Kristendom, Kultur og Kommunikation) på VIA University College. 

Udover at studere, bruger jeg mange timer på at udforske Aarhus og lære mine mange, skiftende, internationale kollegie-fæller at kende. Når jeg trækker mig tilbage, bruger jeg en stor del af min tid på diverse håndarbejde, så som at strikke, hækle, sy og brodere. Musik har også altid haft en stor plads i mit hjerte, og det seneste stykke tid har jeg spillet ukulele og førhen har jeg danset og sunget i kor. Min glæde for sang og musik bruger jeg et par gange om måneden, hvor jeg er frivillig i en sangcafé på et lokalt plejehjem.