Dato: 

19-07-2020 til 25-07-2020
Hamborg/Altona, Sønderborg, Frederiksstad, Flensborg og Ribe

5 byer, 5 verdener, 2 lande - een landsdel. De sønderjyske landsdele er fyldt med Danmarkshistorie, kunst, unik arkitektur og fortællinger. Tilbring en eventyrlig højskoleuge med en vandring gennem særlige sønderjyske byrum, og dermed en rejse gennem en mangfoldig landsdels mange forskellige verdener med et fælles historisk omdrejningspunkt. Hele denne rejse og vandring, krydres med Rønshoved Højskoles vante højskolestemning af fælleskab, tradition og fordybelse.

Byerne
Hamborg - Nordeuropas største havneby - denne ældgamle vandvej til verdenshavene.

Frederiksstad - en by, der blev grundlagt som et multireligiøst samfund, og som siden dannede skueplads for den sidste større træfning mellem danske og slesvig-holstenere. Mange forskellige religøse mindretal har i tidernes løb fået ly her - mennonitter, jøder og katolikker. Byen bliver ofte kaldt Nordens Venedig pga. de mange idylliske kanaler.

Sønderborg - Byen, der ligger smukt for foden af Dybbøl Banke, er en dynamisk by, der tør gå foran og kan fremvise flotte resultater i striden mellem dansk og tysk arkitektur.
Havne- og handelsbyen Flensborg med dens store danske mindretal, Art deco-bygningerne og de smukke gamle huse i Rote Strasse.

Ribe - Danmarks ældste by og stadig én af de smukkeste, hvor vi skal se istandsættelsen af domkirkepladsen og vandre rundt i de gamle gader og høre fortællinger fra byens lange historie.
Foredrag og højskolelivet
Hele denne rejse og vandring, krydres med Rønshoved Højskoles vante højskolestemning af fælleskab, tradition og fordybelse.

Priser: 

Enkeltværelse m. bad: 

kr. 5.695,00

Dobbeltværelse m. bad: 

kr. 4.995,00

Enkeltværelse u. bad: 

kr. 4.995,00

Dobbeltværelse u. bad: 

kr. 4.295,00
Deltager #1
Maks 15 karakterer
Se forretningsbetingelser (Åbner i nyt vindue)