Studieforberedende

Alle vore fag vil ruste dig til dine videre studier efter højskoleopholdet. Vi har dog et særligt tilbud, hvor du konkret kan gå på højskole samtidig med, at du forbedrer dine formelle kompetencer. Du kan f.eks. kombinere dit højskoleophold med et gymnasielt suppleringskursus (GSK) som fjernstuderende. Vi laver så et kombineret højskole- og fjernstuderende- skema til dig. Men du har også muligheden for at kombinere dit ophold med at tage et HF-enkeltfag eller AVU-fag (9. og 10. klasse). Alt sammen som fjernstuderende.

Få denne kompetence med dig, mens du er på højskole. Du kan få op til 12 timers kompetencegivende undervisning og samtidig gå på vores højskole.

Som noget helt unikt, får du også muligheden for gennem hele dit ophold på Rønshoved at få hjælp, støtte, råd og vejledning til, hvad du skal efter dit højskoleophold. Lærerne og forstanderne er uddannet som mentorer. Vi kan hjælpe dig med alt fra ansøgninger, over dagligdagsproblemer til at lægge fremtidsplaner. Vejledning hos os er også - løbende - at få en samtale om, hvordan du har det, hvordan det går socialt og fagligt. Vi prøver kort sagt på at hjælpe dig med at ”få styr på dit liv”.