Robotteknologi

Vi er alle i vores hverdag omgivet af robotteknologi. Flere og flere processer omkring os bliver i disse år automatiseret. Vi har robotstøvsugere i hjemmet, selvkørende græsslåmaskiner og meget snart er de store producenter klar med selvkørende biler.

I faget robotteknologi skal vi prøve at gå bag om teknologien og bygge vores egne robotere. Vi lærer at tænke struktureret og omdanne ideer og opgaver til et sprog roboten kan forstå. På den måde bygger vi først meget simple maskiner, men ender med at kunne bygge og programmere ganske avancerede apparater. Du kan selvfølgelig også bygge dine egne robotere der kan være sjove, smarte eller nyskabende.

Samtidig vil vi også tage etiske spørgsmål op til debat og tale om hvordan vi forholder os til en stigene grad af teknologisering af dagligdagen. For hvem har ansvaret når den selvkørende bil kører galt?

Robotteknologi er for alle der ønsker at udforske deres kreativitet, blive bedre til at tænke struktureret og ikke mindst til alle der elsker at lege med Lego.

Besøg skolen

Vi betaler din rejse!

Ring eller skriv på 74 60 83 18 eller info@ronshoved.dk. så aftaler vi dit besøg.

Tilmelding

Et ophold hos os varer fra
2 - 10 måneder.

Du vælger ikke en fast linje, men kan frit skifte mellem fagene.

Tilmeld
Hans-Tyge Haarløv

Hans-Tyge Haarløv

Højskolelærer

Hans-Tyge har været højskolelærer på Rønshoved siden 2006. Han er vokset op i Sønderjylland og det har præget ham på…

Læs mere om Hans-Tyge
Tim Pohle

Tim Pohle

Højskolelærer

Tim Pohle (f. 1981) er født og opvokset i Flensborg, som en del af det danske mindretal i Sydslesvig. Han…

Læs mere om Tim

Andre fag i Naturvidenskab

Matematik

Matematik er et gammelt åndsfag, der har hørt højskolerne til helt tilbage til 1844. Faget er ikke naturvidenskabeligt, men humanistisk, og…

Læs mere

Fysik/kemi

Hvis du overvejer senere hen at tage en teknisk eller naturvidenskabelig uddannelse, er det vigtigt, at du har solide kundskaber…

Læs mere